Empresa

Més de 35 anys d’experiència en el sector de la construcció avalen Obres Tècniques Lloret com a una empresa amb trajectòria contrastada i de referència en tot tipus de projectes d’edificació industrial i habitatges d’alta gamma.

Des de la seva creació l’any 2009 / 2010, Obres Tècniques Lloret ha emprat el seu coneixement en tècniques i materials per assolir la màxima exigència en projectes de construcció per al sector industrial, àmbit en què som especialistes. El bagatge assolit al llarg de la nostra trajectòria ens permet assessorar les empreses per tal d’adaptar la construcció de les seves instal·lacions als processos continus de producció que desenvolupen. L’alta exigència de sectors com el químic-farmacèutic, l’alimentari, el petroquímic o el d’automoció, troba a Obres Tècniques Lloret un servei de confiança i gran seguretat d’èxit per a totes les seves instal·lacions, amb una gran especialització en plantes de procés, sales blanques, magatzems, zones de I+D, oficines i depuradores. En el sector privat, emprem els nostres coneixements en la construcció d’habitatges d’alt standing, així com en la rehabilitació i restauració d’edificis.

Baixar

Valors

La flexibilitat, l’accessibilitat i l’orientació a client són els tres valors que guien la nostra activitat en tots els seus processos i en cadascun dels projectes tècnics de construcció que desenvolupem.

Implementem els nostres valors en el nostre dia a dia per oferir al client un servei de proximitat, diferenciador i adaptat en tot moment als objectius i necessitats que ha de cobrir cada espai. La prioritat d’Obres Tècniques Lloret és sempre el client, per això proporcionem a les empreses una gran capacitat operativa per reduir al màxim la duració del projecte i minimitzar l’impacte en els seus processos productius.

Baixar

Recursos humans

L’estructura de la nostra empresa es fonamenta en un equip humà multidisciplinar que ens permet fer front a totes les vessants de cada projecte.

Treballem com a partners del client i oferim en cada moment el que s’espera de nosaltres amb amb la màxima comoditat per a l’empresa o particular. Gràcies al nostre equip, proporcionem disseny, execució d’obres, prevenció en riscos i tot el suport tècnic necessari perquè el client quedi satisfet amb els procediments establerts i el resultat obtingut.

Baixar

Seguretat

Sempre hem considerat la seguretat com un aspecte indispensable en qualsevol de les accions que dur a terme Obres Tècniques Lloret. La nostra estratègia en matèria de prevenció de riscos ens ha permès assolir l’objectiu Accidents Zero

Ens regim pels criteris internacionals de la norma UNE-EN ISO 45001 de Seguretat i Salut Laboral i exercim la nostra activitat professional amb un sistema Integrat de Gestió (SIG) basat en les normes UNE-EN ISO 9001 i UNE-EN ISO 14001.

Baixar

Patrocini

El compromís amb el nostre entorn i amb la salut és màxim, per això des d’Obres Tècniques Lloret hi donem suport a través del patrocini d’iniciatives que promouen l’esport des de petits com a mesura per mantenir una vida saludable al temps que participem i col·laborarem amb entitats sense ànim de lucre, en l’àmbit de la lluita contra la pobresa.